Alla inlägg den 19 januari 2009

Av Ankan - 19 januari 2009 20:47

Det var full fart på jobbet, märktes att man vart hemma några dagar, var ju dessutom trött som tusan eftersom John Blund inte behagade komma förrän kl 02,00, task mört!


Kom inte hem från jobbet förrän 17,30 och Body Pumps träningen började de 17,45 så det var bara att snabbt svira om till träningskläder, fylla vattenflaska och sticka iväg igen. När jag klev ur bilen och det är fem minuter kvar innan passet börjar inser jag att jag glömt skorna hemma....fan fan fan. Hoppar in i bilen, hem hämtar skorna och kommer inrusande fem minuter för sent men jag var ju uppvärmd och klar så det var bara att sätta igång. När passet var slut skakade båda benen så jag är rädd för att jag har sett till att det återigen kommer att bli fritt fall ner till toastolen och alla andra stolar ett par dagar framöver.


När jag kom hem så var bara att slå på tv så jag fick se andra halvleken av handbollsmatchen samtidigt som jag fixade mat. Jag har det så bra att vardagsrum och köket går ihop så jag kunde fixa båda sakerna samtidigt. Efter det var det bara hoppa in i duschen och sen byta kanal så jag kunde börja titta på idrottsgalan. Så denna dag har gått i ett och nu känner jag mig faktiskt trött så inlägget blir inte längre än så här idag.


Förresten så läste jag att det fanns en fanclub för oss som fick saft i sirapsflaskor när vi var små! Visst väcker det många minnen :-) Tror jag ska med mig vatten till nästa träning i en sån :-)


 Ha det bäst!

// Ankan


Av Ankan - 19 januari 2009 00:36

Kan inte somna i skaplig tid längre. Har försökt att lägga mig elva flera gånger men jag ligger bara och snurrar i sängen, går inte att somna. Att läsa en stund innan man ska sova har alltid fungerat tidigare men inte nu. Räkna får går inte men jag fick ett tips av fd arbetskamrat att man skulle rabblat allt man gjort under dagen, börja med att man vaknar, slår av snoozern en tio gånger, reser sig upp, går och kissar, duschar, torkar sig, sätter på sig trosorna, behån, strumporna osv. Hon sa att hon alltid brukade somna innan hon var påklädd och det har funkat någon gång tidigare men inte nu, är hur pigg som helst så jag testar att blogga mig till söms :-)


Uttrycket lakansskräck har en kompis till mig myntat, i alla fall min värld. Han påstår att så fort han dricker drabbas han av lakansskräck. Det yttrar sig i att han måste stänga och låsa varje krog när han är ute på galej, gå på den efterfest som håller på längst och vill gärna se till att alla somnat innan han kan gå och lägga sig. Jag har varit utsatt för det fenomenet jag med när jag vart full men jag vill ju inte ha det nu, i nyktert tillstånd och när man ska upp och jobba.


När jag låg där i sängen och stirrade och funderade på när John Blund skulle komma fick jag syn på en porslins figur som jag fick av min mamma i julklapp. Det var så här att jag och mina föräldrar åkte till julmarknaden i Nora som en söndagsutflykt. Vi gick och strosade på gatorna och gick in och ut i en massa mysiga affärer. I en av affärerna, en liten inredningsbutik som även sålde kläder (tror affären hette Tre små gummor men jag är inte säker) så fick jag plötsligt syn på en porslinsfigur och säger till mamma: - Kolla det ser ju ut som det är jag som stått modell, den vill jag ha i julklapp! Mamma bara skratt och sa vill du ha den ska du få den, betala och fick den inslagen i fint jul papper.


Nu ska ni få se hur jag ser ut nu och vad jag vill att träningen ska ge för resultat. Vet bara inte hur jag ska kunna träna brösten till den form och storlek som den vita figuren har men dom andra musklerna ska väl inte vara några problem att forma till :-)

Får inte bilderna och komma in den ordning jag vill och nu när jag tror att jag vet hur man gör så går det inte att ta bort dom för dom används i ett inlägg men va faan! Jag vill redigera ett fel kan man inte få göra det?

Nä nu säger jag god natt, vill inte blir mer upprörd för då kommer jag aldrig att kunna somna. Scrolla neråt så kommer bilderna fast i felordning men är man nybörjare så är man!


Snälla John Blund kom nu med din drömsand och strö i min säng.


 //Ankan


 

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards