Alla inlägg den 1 april 2009

Av Ankan - 1 april 2009 22:45

Har fått ännu en fin sak av segsliten, du hittar henne till höger.

Hon vet hur man gör någon glad, hon fick mig dessutom att skratt högt när jag läste dagens inlägg.You make my day!


Jag vill ge den vidare till:

http://anjocapi.blogg.se

hiip://modestymom

http://spejaspov.blogg.se

http:verransblogg.bloggagratis.se

http:lurkarna.bloggspot.se

http.vickepicke.blogg.se

Sug i er!





Av Ankan - 1 april 2009 21:45

Kakan har fått sitt straff, hon har haft en sjujäkla träningsvärk efter cykelturen hon tog när vi var ute och min rumpa dump dump. Hon gick som en tant på nittio år i går flickstackarn, först fattade jag inte vad hon kunde ha ont av, trodde det var växtvärk. Sen kom jag på att det var hennes första cykeltur för året och den vart på 5 km och tänk mamma hade inte tillstymmelse till träningsvärk trots sin stora bak, haha!


Där fick hon, hon ska vakta sin tunga, vissa straffar gud direkt :-)


Hon tycker jag är pinsam för min bak och då vet hon inte om att jag dränkt Ipoden i tuttsvett och dessutom bloggat om det och tur är väl det för då skulle hon väl flytta.

En kompis sa till mig var glad för att du bara är pinsam sen blir du både pinsam och onödig! Sug på den, hur kul kan det vara.


Måste skriva lite om tävlingen, jag ligger etta av alla 300 på förtaget och mitt lag ligger etta, bättre kan det inte bli. Laget leder med 5 mil just nu, jag har gått 103,2 km sen förra söndagen och hon som ligger efter mig har gjort 90,7 km så hon flåsar och dreglar mig i nacken, obehagligt!


Tack för era sköna kommentarer, uppskattar dom mycket!


Kram kram

Ankan

Ovido - Quiz & Flashcards