Alla inlägg den 23 februari 2009

Av Ankan - 23 februari 2009 21:32

Har haft en skön helg med nära och kära. Vi var ganska trötta och slitna hela högen, ja utom Kakan och två och ett halv åringen, på dom var det full fart hela tiden. Lilltjejen sov mest hela tiden och svägerskan var trött för det tar ju på krafterna att amma och sova dåligt på nätterna. Jag och bror var slitna på grund av våra jobb, det var har vart mycket för oss båda men jag tror att bror har det värre än mig. Han jobbar som ljudtekniker och de har premiär för en stor föreställning på fredag och de har inte lyckats få till allt ljud än så brosan har  ångest just nu kan jag lova. På söndagen när han slog upp DD stod det om premiären och då såg man nästan hur all färg försvann från ansiktet på honom, håller alla tummar och tår för att det löser sig, annars är det nog inte kul att slå upp tidningen på lördag!

Kakan sa till sin morbror- Jag tycker det är fränt att du jobbar med kändisar, brosan svarade att just nu är det inte så himla fränt kan jag lova skulle hellre jobba på dagis.


Har packat Kakans väska nu på kvällningen, hon åker med mormor och morfar till vår stuga i Trysil imorgon, jag kan inte följa med för det är så mycket att göra på jobbet men till Påsk ska jag dit oavsett vad som händer på jobbet.


Idag påstod min kompis bildoktorn att det var Christer Glenning som myntade ordet lull lull 1976-03-05 men det tror jag vad jag vill på :-)


Nu ska en sleten Anka flytta röven från soffan till sängen!


God natt


// Ankan

Ovido - Quiz & Flashcards