Alla inlägg den 17 mars 2009

Av Ankan - 17 mars 2009 21:58

Jobbade över i dag, passade på eftersom Kakan blev hämtad av sin pappa på fritids för de skulle iväg till sporthallen och bada. Jag fick undan en hel del av det som jag legat efter med och kände mig nöjd, jag hoppade till och med över träningen vilket kändes så där men jag tänkte att jag kan ta igen det senare i veckan. Men så kommer jag plötsligt på att det kan jag ju inte alls, jag missar ju dessutom träningen både på torsdag och fredag för då är jag i Göteborg med jobbet, som en blixt från klarblå himmel inser jag att jag har noll koll på min privatliv.


Jag vet inte när tåget går på torsdag för biljetterna har kommit till kontoret i Falun, jag vet inte när vi kommer hem på lördag, jag vet inte vad hotellet heter där vi ska bo, jag har inte tvättat, jag har inte vart på bolaget, jag har inte bokat bort en tjejträff i morgon kväll som är bokad sedan länge men som jag inser nu att jag inte hinner med, jag har dessutom boka in en fika med en annan vän i morgon som jag också måste avboka, jag har inte bokat ny tid för ombesiktning av bilen. Shit vad är det som händer mer koll än så här brukar jag ha, får lägga i sexans växel i morgon och göra ett ryck och räta ut en del frågetecken.


Jag har ju i alla fall köpt en klänning till fredag kvällens personalfest alltid något, hoppas bara att jag hinner dricka mig lite snygg i den innan jag somnar. Nä då jag ska inte sova, bjuder jobbet på fest med tre rätters middag med underhållning, har hyrt in en DJ till klockan fem på morgon och gett mig den stora äran att vara med ska jag  riva hela haket, såklart!


Ska gå och sätta på tvättmaskinen, det är det närmaste en påsättning jag kommer!


Fridens gott folk

Ankan

 
Ovido - Quiz & Flashcards