Alla inlägg den 14 mars 2009

Av Ankan - 14 mars 2009 22:24

Har precis nattat en arg, förbannad och stortjutandes dotter, det var inte rätt låt som vann enligt henne och jag håller med.- Mamma alla utan Malena och Caroline får vinna men vinner någon av dom ska jag aldrig mer titta på melodifestivalen sa hon innan svenska folket röster skulle läsas upp.  När slutvinnaren var klar stortjöt Kakan, skrek och gapade - Jag ska aldrig mer titta på det här skitprogrammet, det måste ha vart Kungen som ringt in och röstat 1000 ggr för han har mycket pengar och Malena fick bara en 12:a av juryn och det var från Stockholm, så det måste vara så. Jag försökte hålla mig för skratt men det var inte lätt kan jag lova:-)


Tingeling tingeling var kvällens höjdpunkt!

//Ankan

Av Ankan - 14 mars 2009 17:28

Det gick bra för Kakans lag i handbollen, dom vann alla 4 matcher. Skoj att se dom kämpa där ute på planen tillsammans med sitt lag, gläds åt den som gör mål och peppar den som missar. Jag gillar verkligen lagidrott för man får lära sig att ge och ta, bry sig och visa respekt mot varandra. Även om det är någon som man inte gillar så mycket i laget så ser man till att det funkar på planen och man har ett gemensamt mål och det är att kämpa på planen tillsammans. Målet är att vinna men gör man inte det så för man peppa varandra till nästa match.

Jag har haft mycket nytta av allt detta i livet, på handbollsplanen, privat och på jobbet. Tror att det är jättebra för Kakan som är ensamt barn att få lära sig detta när hon inte behöver ta fajter hemma med syskon, det är nog bra för de flesta.


När handbollen var klar stannade vid Kupolen och inhandlade en pyjamas till Kakan, hon hittade även ett par skor som ville ha men hon fick hon inte för mig för det var kilklack på dom. Jag tycker att hon är för liten för det än, hon blir nio i maj. Vi hade givetvis inte samma uppfattning om skorna så hon stod kvar vid skorna länge och bönade och bad men jag gav mig inte. Försökta förklara att du kan få det när du är tonåring men inte nu men då var jag ju skittöntig och fattade ingenting! Undra hur töntig och hur lite jag begriper när hon är 13, det vill jag föresten inte ha reda på nu, den dagen det bekymret.


När vi åkte hem så släppte jag av Kakan hos farmor och farfar, hon ville träffa dom för det var så länge sedan, jag ska åka och hämta henne nu. Hon har det bra som har både mor och farföräldrar i livet och i närheten men hon uppskattar dom mycket också och dom henne, så skönt att ha det så.


Undra vad vi ska äta i kväll och vem som vinner melodifestivalen?

Ja den som lever får se :-)


Ha en mysig lördagskväll!

Kram

Ankan

Ovido - Quiz & Flashcards