Alla inlägg den 15 mars 2009

Av Ankan - 15 mars 2009 20:00

Det blev ju ingen grå tråkig dag utan en underbar vårdag med takdropp. När jag vaknade och skrev första inägget var det grått och trist ute och eftersom jag nästan aldrig kollar in vädret i tv eller tidningar så trodde jag att det skulle vara så hela dagen men som tur var hade jag jättefel. Detta innbar  att jag struntade i att gå till jobbet och struntade i städningen, istället gick jag och Kakan ut och njöt av fina vädret.


Vi gjorde snöänglar, hade snöbollskrig, grillade korv och solade mot husväggen, oj oj vad man har längtat efter detta. När jag låg ner och gjorde min snöängel och tittade upp mot eken som står på min tomt vart det ännu mer uppenbart hur gigantisk stor den är, undra just hur gammal den är? Den skulle lätt krossa huset om den skulle rasa det är i alla fall säkert, hoppas det aldrig sker!

Det gick inge bra på träningen blev snurrig och yr, tänkte ett tag kliva av men det är inte riktigt min grej så jag plågade mig igenom passet, känner mig yr än.


Nu ska jag slappa i  soffan en stund sen blir det sängen.


// Ankan

Av Ankan - 15 mars 2009 10:09

Vad gör man en grå tråktig söndag? Ska städa lite sen ska jag åka ner till jobbet och få bort en del administration som jag ligger efter med. Det har vart jätte intensivt i en månadstid nu, har anställt 22 personer  och det är mycket uppgifter som ska in i systemet som jag inte riktig har hunnit med men jag ska ta tag i det nu.Det är jätteroligt att vi kan fortsätta anställa personal i dessa tider, så det är nog ett lyxproblem att jag inte hinner med :-) 


Ska träna vid fyra, tänk att träningen är något man längtar efter nu och tur är väl det eftersom jag ska göra tjejklassikern. Lärarinnan kommer hit i kväll och vi ska anmäla oss till cyklingen så nu kommer det bli på allvar. Tycker faktiskt att det ska bli riktigt roligt! Måste bra fixa en cykel för jag tänker inte trampa runt på min tre växlade cykel i 9 mil.


Nähä om jag nu ska hinna med allt som ska göras idag så är det bäst att jag sätter igång.


Ha en bra dag!

// Ankan

Ovido - Quiz & Flashcards