Alla inlägg den 30 mars 2009

Av Ankan - 30 mars 2009 21:36

Kakan har allt som ofta börjat säga att jag är pinsam, jag pinsam I don`t thinks soo, i dag har jag dessutom vart det två gånger. Första gången var när jag skjutsade hem Kakans kompis som vart hos oss och lekt ( nu är jag säkert pinsam igen för det heter säkert inte leka utan något annat). När kompisen hoppade ur bilen sa jag; Hej då och tack för i dag, jag såg hur Kakan börja stirra på mig och det första hon sa var när bildörren slog igen var: Varför sa du så där, du är ju pinsam! Vadå pinsam vad sa jag för fel undrade jag? Men hallå så där säger man typ på dagis när man går hem, säg aldrig så någon mer gång lovad det! Mmm jaha okej då jag lovar svarade jag.


Andra gången var när vi kom hem, jag skulle ut och gå och Kakan skulle cykla med mig. När vi kommit en bit så stannade Kakan och skulle knyta skosnöret och jag fortsatte gå vidare, jag tyckte att det gick så lätt så jag börja springa. Rätt som det var så kom Kakan cyklande förbi mig och tvärstannade framför mig; Vad gör du mamma? Jag springer ser du inte det?

Men gud vad pinsam du ser ut, din rumpa bara dump dump när du springer.

Jaha min rumpa bara dump dump är det pinsamt? Ja, den darrar liksom ser jätte konstigt ut. Se där ja man är inte bara pinsam man har en rumpa som dump dump och darrar också. Tror jag ska ta alla hennes pengar och hon ska få utegångsförbud till hon är 18 för dom kommentarerna!


Ha det bäst!

//Ankan

Ovido - Quiz & Flashcards