Direktlänk till inlägg 10 mars 2009

Det är långt kvar!

Av Ankan - 10 mars 2009 21:26

Sitter i soffan med datorn i knät, är ofta så jag sitter när lugnet har infunnit sig i min lilla skokartong som jag brukar kalla mitt hus. Har nu gjort alla måsten och det är skönt att blogga en stund som nervarvning.


I dag var jag och skulle köpa en ny träningströja, har 2 st men dom räcker inte till när jag tränar 4 dagar i veckan. Jag har gått ner några kilon, märks att byxorna börja släppa stryptaget runt midjan, jag känner mig fastare i kroppen och jag tror till och med att några skrattgropar (celluliter) har försvunnit.


Så med lite bättre självförtroende stövlar jag in sportaffären och ska ha en tröja, tittar runt lite och hittar 2 st som jag tar med mig in i provhytten.Men där inne tar allt det roliga slut, varför har dom belysning som i en röntgenapparat i detta lilla trånga utrymme, hade jag lyckats förtränga någon valk någonstans så fick jag ett snabbt och obehagligt uppvaknande.  Dessutom tror jag dom har samma speglar i alla provrum som dom har på lustiga huset man ser ju fan inte klok ut någonstans inte ens om man bara kisar med ena ögat.


Ingen av tröjorna var bra, dom smetade fast runt kroppen och lämnade absolut inte något kvar till fantasin, dom visade allt så dom åkte av lika fort som dom kom på. När jag kom ut frågade expiditen om det gått bra och jag svarade: Nä inte ens om jag vart blind hade dom suttit bra! Expediten bara skrattade åt mig när jag hängde tillbaka tröjorna och gick därifrån.


Det värsta är att jag snart måste ställa mig i ett omklädningsrum igen för jag ska på personalfest i Göteborg nästa fredag. Det är en lite finare tillsällning där man ska vara festklädd och jag har inget i garderoben som jag vill ha på mig.

Fan jag gruvar mig för att jag utsätta mig för ett omklädningsrum igen så jag tror att jag ska köpa lite kläder på öppet köp, ta med dom hem, hinka i mig vin, släcka alla lampor och tända ljus och sen ska jag prova kläderna, tror dom kommer passa som ett smäck då :-)


Så det är bara att konstatera det är lång kvar innan man är i form!


Godnatt


// Ankan

 
 
Ingen bild

Stina

11 mars 2009 11:26

Du är ju skitduktig med träning! Istället för att ge dig själv bannor för sånt du inte hunnit jobba bort än kan du ju glädjas åt att du inte är där du var för någon månad sen...då hade du haft ännu jobbigare att hitta kläder!
PS. Det finns massor av kläder med smarta "fettgömmor" bara man vet vad man ska leta efter:)
kram

 
Pia

Pia

11 mars 2009 11:30

Åh, gud så jag känner igen mig!! Hatar provrum och hatar att man i en affär kommer i stl 40/42 och i nästa måste ha stl 46. Det är ju f-n inte klokt!! Här tränas valkarna oxå bort genom afro-dans och core.. Men det går sååå jädra sakta.. Att det tagit ca 15 år att få dit skiten har väl inte med saken att göra!! ;o) Vi får kämpa på!!

Kika in hos mig, du har en utmaning att hämta!! ;o)

http://anjocapi.blogg.se

 
segsliten

segsliten

11 mars 2009 14:15

Jag fattar inte varför de har såna lampor, för att inte tala om förstoringsglasen de använder i sina speglar! De motarbetar ju sig själva!!! Vem handlar något under sådana förutsättningar?
Kram ☺

http://www.permanentformsvacka.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ankan - 18 juni 2009 23:25

Vill önska er alla en riktigt trevlig Midsommar. Tack snälla segsliten för ditt stöd, men jag tycker du kan slappna av lite  med tummar och tår, tävlingen håller på till sista oktober. Annars kommer du få det väldigt jobbigt, jag vill ju inte att din...

Av Ankan - 14 juni 2009 22:09

Här kommer ett litet inlägg fast jag har sommaruppehåll, ett litet gästspel kan man kalla det för. Fast om man tänker på vädret så är det ju höst och jag godkänner mig själv att skriva lite. Förra lördagen bar det av till Motala för att avverka förs...

Av Ankan - 28 maj 2009 21:48

Hej hej, jag har bestämt mig för att ta sommarlov från bloggandet. Jag hinner inte med det nu och om jag hoppas jag kommer tillbaka till hösten uppvilad och med stor inspiration igen, Ha en underbar sommar och var rädda om er!   Kram Ankan ...

Av Ankan - 19 maj 2009 22:31

Läste Tesstamentets blogg i går och skrattde högt åt hennes beskrivning på en moppefärd hon gjort. Jag kom då att tänka på min första och det kan hända att det var den sista moppefärd också. Jag och några kompisar hade cyklat från badplaten till kios...

Av Ankan - 18 maj 2009 21:46

I dag har jag vart på säljkurs på huvudkontoret i Stockholm, den var både bra och nyttig När kursen startade fick vi göra en kortare presentation av oss själva, vart vi kom ifrån och vad vi jobbade med. När jag presenterade mig sa kursledare- Jaha de...

Ovido - Quiz & Flashcards